• 13 februari 2024
Hoe vind ik de nieuwe baan die bij mij past?
Hoe gebruik ik LinkedIn voor het vinden van nieuw werkgeluk?
Kan ik ChatGPT mijn sollicitatiebrief laten schrijven?

Als jouw dienstverband (om wat voor reden dan ook) beëindigd wordt, ga je op zoek naar een nieuwe baan. Met een begeleidingstraject naar ander werk, ook wel outplacementtraject genoemd, krijg jij de tools om snel weer aan de slag te gaan. Het eerste gedeelte van het traject bestaat uit loopbaan oriëntatie. Als je helder hebt wat je wilt, dan volgt het aanleren of updaten van je sollicitatievaardigheden. De laatste jaren is er namelijk veel veranderd in sollicitatieland! Ik ben actueel bijgeschoold op het vlak van het opstellen van een Curriculum vitae (CV), LinkedIn en ChatGPT. Je gaat echte sollicitaties doen en krijgt van mij tips en coaching. De meeste kandidaten zijn voor het einde van het traject al weer aan de slag in een baan die bij ze past.

Heb je een LinkedIn profiel maar doe je er niets mee? Ik geef je advies over een LinkedIn profiel dat werkt en hoe je LinkedIn gebruikt om te netwerken. Zo “vindt werk jou” in plaats van “ik vind werk” ! Hoe fijn is dat?

Als trainer geef ik workshops aan deelnemers die actief aan de slag willen met hun LinkedIn profiel en willen leren hoe ze ChatGPT kunnen inzetten bij het solliciteren.