• 15 februari 2024
Wil jij starten als zzp’er of ben je net gestart?
Hoe blijf jij happy, healthy en productive als zzp’er?
Sta je op het punt van stoppen of doorgaan?

Als zzp’er ben jij de spil van je bedrijf, maar het runnen ervan kan uitdagend zijn. Naast je vakbekwaamheid zijn professionele en ondernemersvaardigheden essentieel. Mijn coaching kan je ondersteunen in elke fase van je ondernemersreis.

Voor starters: bouw aan een sterke basis

Twijfel je of ondernemen echt iets voor jou is? Of hoe je die eerste stappen zet?

Met een e-scan breng ik jouw ondernemersvaardigheden in kaart en jouw onderscheidend vermogen als ondernemer. Je onderzoekt of er vraag is naar je product of dienst en welke kansen en bedreigingen er zijn. Zo weet je of je onderneming een succes kan worden. Dat is ook het punt van Go or no Go.

Wil je goed voorbereid van start als zelfstandig ondernemer dan werk je een globaal en realistisch ondernemersplan uit.

Als je een ziektewetuitkering hebt van het UWV, dan bied ik begeleiding om te oriënteren op het zelfstandig ondernemerschap of om jouw eigen bedrijf te starten via een Werkfit traject.

Voor ervaren zzp’ers: hoe blijf jij happy, healthy and productive?

Je bent een gedreven vakman of vakvrouw die zijn/haar vak verstaat. Toch bekruipt steeds vaker het gevoel dat je dit werk niet tot aan je pensioen volhoudt of in deze vorm wil doen. Zit er nog wel voldoende uitdaging in? Krijg je nog genoeg energie van je werk? Voelt het ondernemerschap soms ook heel zwaar en eenzaam?

Waar sta je nu en wat is je plan voor de toekomst?
Samen onderzoeken we wat jij belangrijk vindt in je werk, wat je motiveert en welke volgende stap jij kunt zetten in je persoonlijke ontwikkeling en met je bedrijf. Want als zzp’er ben jij je bedrijf.
Het is traject op maat of je maakt gebruik van een coachkaart. Met 4 of 6 sessies help ik je bij het ontdekken van nieuwe mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei van je bedrijf. Je staat er niet alleen voor.

Voor senior zzp’ers: ontdek nieuwe perspectieven

Overweeg je te stoppen, te groeien, te vernieuwen of zelfs te verkopen? Als senior adviseur en zzp’er ondersteun ik je bij het verkennen van je opties en het maken van weloverwogen beslissingen. Ik heb in de loop der jaren onder andere begeleiding geboden aan noodgedwongen en vrijwillige stoppers in de agrarische sector en branches die getroffen werden door de Corona-sluiting. Loopbaancoaching biedt de begeleiding en inzichten die je nodig hebt voor een succesvolle transitie.

Als loopbaancoach én zelfstandig ondernemer begrijp ik jouw situatie als geen ander. Ik spiegel je gedrag, spreek je aan op je eigenaarschap en laat je keuzes maken die bij jou en je situatie passen. Investeer in jezelf en zie hoe deze investering zich dubbel en dwars terugbetaalt.