Over mij, wie ben ik

Ik ben Angela van Berkel. Met mijn bureau Angela van Berkel Coaching en Advies begeleid ik sinds 2008 mensen bij hun loopbaan en persoonlijke ontwikkeling.

Ik geloof dat iedereen zichzelf kan ontwikkelen, in zijn eigen tempo en binnen zijn eigen mogelijkheden. Ik vind het elke keer weer een leuke uitdaging om mensen te begeleiden in hun persoonlijk ontwikkeltraject.

Ik werk graag met zzp’ers en ondernemende mensen met een baan.

Jezelf blijven ontwikkelen is een rode draad in mijn leven en werk. Sinds mijn afstuderen volg ik nog regelmatig bijscholingen en workshops. Ik lees graag en dagelijks: een regionaal dagblad, vakliteratuur en vaktijdschriften en voor de ontspanning Happinez, Libelle en Linda. Tijdens vakanties ontdek ik graag nieuwe bestemmingen. Italië blijft mijn favoriete vakantieland. Ik hou van een mix van cultuur, natuur en lekker eten. Bewegen is gezond. Elke dag ga ik wandelen met de hond. Wekelijks stap ik op de spinningfiets, doe aan krachttraining en kom tot rust met bodybalance

Coaching en advies, sinds

2008

Waarden

Hoe uit ik dat?

 • 01. Betrokkenheid
  Goed luisteren
 • 02. Betrouwbaarheid
  Afspraak is afspraak
 • 03. Resultaatgericht
  Stap voor stap naar concreet resultaat
 • 04. Samenwerken
  We doen het samen
Veelzijdig

Ik ben geregistreerd Register loopbaanadviseur RL bij NOLOC. Dat betekent dat ik om de drie jaar getoetst wordt op actuele vakkennis, persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit. Ik ben actief binnen NOLOC als mentor en assessor, coördinator van een kwaliteitskring en ik bezoek regelmatig bijeenkomsten binnen mijn vakgebied.

Ik ben een gecertificeerd psychodiagnostisch adviseur. Dit betekent dat ik tests mag afnemen en bespreken. Sinds 2022 ben ik gecertificeerd voor TMA. Ik heb certificeringen voor Pearson, LDC, het Octogram en IXLY om diverse tests en assessments af te nemen. Ook voor de Werkenergieanalyse heb ik de licentietraining gevolgd.

Ik werk met de jobmarketing methode om nieuw werk te veroveren. Groepen train ik in het gebruik van LinkedIn en ChatGPT.

Ik ben een actief LInkedin gebruiker en nodig je uit om een connectie met mij te maken www.linkedin.com/in/angelavanberkel

Voor het begeleiden en coachen van mensen heb ik diverse cursussen gevolgd zoals onorthodox coachen, masterclass loopbaancoach en ACT in loopbaancoaching.

Expertise

Opgegroeid in een ondernemersgezin heb ik het ondernemerschap in mijn bloed. Na mijn opleiding als beroepskeuzeadviseur aan de Academie Mens en Arbeid heb ik achttien jaar in loondienst gewerkt als consulent en loopbaanadviseur. In 2008 heb ik de stap naar het zelfstandig ondernemerschap gezet. Na 12 jaar gewerkt te hebben vanuit Oss, ben ik sinds de zomer van 2020 gevestigd in d’n Office in Uden. Een vanzelfsprekende stap om vanuit deze ondernemende werkomgeving de doelgroep zzp’ers te begeleiden.
Naast loopbaanbegeleiding voor medewerkers krijg ik veel energie van het begeleiden van zzp’ers tijdens alle fasen van hun onderneming. Ik baseer me daarbij op wetenschappelijk onderzoek van duurzame inzetbaarheid van ondernemers/zzp’ers en heb dit vertaald naar praktische loopbaantools.
Het is mijn missie om duurzame inzetbaarheid van zzp’ers op de kaart te zetten! Zodat alle zzp’ers regelmatig na gaan denken hoe ze op een plezierige en gezonde manier hun pensioen kunnen halen.