• 17 februari 2024
Past het werk wat ik doe nog bij mij?
Waar ligt mijn kracht, hoe kan ik die optimaal benutten?

Het werk verandert. Jij verandert. Het is niet gek dat er na verloop van tijd een mismatch ontstaat. Of ben je hersteld van een burn-out waarna je op zoek bent naar iets anders. Je wilt een baan waar je kwaliteiten gezien en gewaardeerd worden. Biedt de huidige werkgever jou de kans om die kwaliteiten goed te benutten? Of is het beter om die elders in te zetten waar ze beter tot hun recht komen?

Doe dan een loopbaantestonderzoek!

Door middel van diverse tests en gesprekken worden jouw capaciteiten, interesses en persoonlijkheid helder. Samen bespreken we de testresultaten. We krijgen duidelijk welke beroepen bij jou passen en wat daarbij de kansen op de arbeidsmarkt zijn. Je krijgt toegang tot een database van beroepen, opleidingen en vacatures waarin je zelf kan snuffelen.  Aansluitend geef ik advies en praktische tips over de te nemen vervolgstappen.

Ik wil doorgroeien naar een hoger functieniveau, is dat haalbaar voor mij?

Ben je toe aan je volgende groeistap? Of zien anderen jou in een bepaalde rol of functie maar twijfel je daar over of het ook goed is voor jou?
Dan past een ontwikkelassessment bij je vraag!

De basis van dit onderzoek is de TMA- analyse. Dit is een uitgebreide online vragenlijst die in beeld brengt wie je bent, wat je motiveert en hoe jij je gedraagt. Dit vertalen we naar competenties en de ontwikkelbaarheid daarvan.

In het terugkoppelgesprek bespreken we alle resultaten en ontvang je een uitgebreide rapportage.

Afhankelijk van je precieze vraag brengen we verdieping aan bijvoorbeeld door de inzet van een capaciteitentest. Het is ook mogelijk om de resultaten te koppelen aan een toekomstige rol of functie.