Concrete antwoorden op loopbaanvragen

Wie ik ben

Ik ben Angela van Berkel. Met mijn bureau Angela van Berkel Coaching en Advies begeleid ik sinds 2008 mensen bij hun loopbaan en persoonlijke ontwikkeling.

Ik geloof dat iedereen zichzelf kan ontwikkelen, in zijn eigen tempo en binnen zijn eigen mogelijkheden. Ik vind het elke keer weer een leuke uitdaging om mensen te begeleiden in hun persoonlijk ontwikkeltraject.

Ik werk graag met zzp’ers en ondernemende mensen met een baan.

Jezelf blijven ontwikkelen is een rode draad in mijn leven en werk. Sinds mijn afstuderen volg ik nog regelmatig bijscholingen en workshops. Ik lees graag en dagelijks: een regionaal dagblad, vakliteratuur en vaktijdschriften en voor de ontspanning Happinez, Libelle en Linda. Tijdens vakanties ontdek ik graag nieuwe bestemmingen. Italië blijft mijn favoriete vakantieland. Ik hou van een mix van cultuur, natuur en lekker eten. Bewegen is gezond. Elke dag ga ik wandelen met de hond. Wekelijks stap ik op de spinningfiets, doe aan krachttraining en kom tot rust met bodybalance.

Aanpak

“Ik ga verder waar de loopbaantest ophoudt.”

De tests en assessments bieden een goede basis om daarna verder te oriënteren en keuzes te maken. Mijn aanpak kenmerkt zich door persoonlijke betrokkenheid en resultaatgerichtheid. 

Waarden

Waarde Hoe uit ik dat?
Betrokkenheid Goed luisteren
Betrouwbaar Afspraak is afspraak
Resultaatgericht Stap voor stap naar concreet resultaat
Samenwerken We doen het samen!

Veelzijdig

Opgegroeid in een ondernemersgezin heb ik het ondernemerschap in mijn bloed. Na mijn opleiding als beroepskeuzeadviseur aan de Academie Mens en Arbeid heb ik achttien jaar in loondienst gewerkt als consulent en loopbaanadviseur. In 2008 heb ik de stap naar het zelfstandig ondernemerschap gezet. Na 12 jaar gewerkt te hebben vanuit Oss, ben ik sinds de zomer van 2020 gevestigd in d’n Office in Uden. Een vanzelfsprekende stap om vanuit deze ondernemende werkomgeving de doelgroep zzp’ers te begeleiden. Ik heb een vaste klantenkring opgebouwd in de regio Noordoost Brabant. Kandidaten die ik begeleid heb komen uit allerlei branches: zakelijke dienstverlening, industrie, bouw, overheid, onderwijs, zorg en welzijn. Opleidingsniveau varieert van MBO, HBO tot academisch.

Expertise

Ik ben geregistreerd RL loopbaanadviseur bij NOLOC. Dat betekent dat ik om de drie jaar getoetst word op actuele vakkennis, persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit. Als NOLOC lid bezoek ik regelmatig bijeenkomsten op mijn vakgebied en coördineer ik de Kwaliteitskring Noorderlicht.

Ik ben een gecertificeerd psychodiagnostisch adviseur. Sinds 2022 ben ik gecertificeerd voor TMA.      Ik heb certificeringen voor Pearson, LDC, Hogrefe, en IXLY om diverse tests en assessments af te nemen. Ook voor de Werkenergieanalyse heb ik de licentietraining gevolgd.

Ik werk met de jobmarketing methode om nieuw werk te veroveren. Groepen train ik in het gebruik van Linkedin.

Voor het begeleiden en coachen van mensen heb ik diverse cursussen gevolgd zoals onorthodox coachen, masterclass loopbaancoach en ACT in loopbaancoaching.