Yvonne (49)
Groepsleerkracht

Angela heeft hij goed helder laten inzien dat ik graag in het onderwijs/onderwijs gerelateerd wil blijven werken. De stappen die je zet, zet je zelf en ik vind stappen zetten/keuzes maken soms lastig.

Ik heb het als heel prettig ervaren dat Angela zo zakelijk naar mijn loopbaan heeft gekeken en mij de spiegel heeft voorgehouden.

Ik kan zo geen puntje noemen ter verbetering, dus dat is een compliment richting Angela’s begeleiding. Zij zorgde voor mijn focus en stelde steeds de vraag “waar is jouw stipje op de horizon?” en ze kan  snel  schakelen naar de vraag/keuze/behoefte van de coachee. 

Esther (40)
Commercieel administratief medewerkster

Ik heb contact opgenomen met Angela omdat mijn contract niet verlengd werd. Na meerdere sollicitaties liep ik in vast en wist ik niet meer hoe ik het verder moest gaan aanpakken. Door middel van de gesprekken en de huiswerkopdrachten werd het voor mij concreter wat ik wilde en waarnaar ik moest gaan zoeken

Ik kreeg superfijne begeleiding met concreet advies en tips die ik heb toegepast in mijn verder sollicitatie traject met als eindresultaat een nieuwe baan in een leuke branche!

Ik heb Angela ervaren als heel prettig, betrokken, geïnteresseerd en vakkundig.

Esther (43)
Studentenbegeleider

Ik had Begeleiding nodig bij het vinden van een andere richting in mijn carrière (wat precies gaan doen, hoe daar te komen?).

Het traject bij Angela heeft me bevestigd in een aantal ideeën en me handvatten geboden om verdere stappen te kunnen nemen.

De oefeningen tijdens het traject sloten goed aan op de vragen die er lagen. Ik vond het persoonlijk ook prettig om actief buiten de sessies met de oefeningen aan de slag te gaan.

Ik heb Angela ervaren als een Prettige en professionele coach; ze voelde goed aan waar ik behoefte aan had; er was een goede klik en een goede basis van vertrouwen.

Patricia (48)
Verkoopmedewerker

Angela heeft mij het juiste zetje gegeven om te gaan solliciteren. Door haar ben ik stappen gaan zetten en heb ik na 22 jaar mijn vaste baan verruild voor een andere baan in een andere branche. Dat had ik zelf nooit gedurfd.

Judith (39)
fysiotherapeut

De TMA biedt een schat aan informatie. Zo’n treffend rapport heb ik niet eerder gelezen!

De gesprekken verliepen in een prettige en gemoedelijke sfeer. Angela heeft een open blik en met haar betrokkenheid wil ze echt helpen. Ze leeft zich in en verdiept zich in mijn werk en werkomgeving om mij verder te helpen. Door de gesprekken heb ik een stevige basis en kan ik verdere stappen zetten in mijn ontwikkeling.

Jan (55)
Administrateur

Omdat ik in mijn huidige baan al lange tijd de Passie mis, besloot ik om Loopbaancoach Angela van Berkel  in de arm te nemen om eens goed uit te zoeken waar mijn hart sneller van gaat kloppen.

In verschillende sessies hebben we dmv vragen en opdrachten meer en meer in kaart gebracht waar mijn interesses liggen en welke functies hierbij horen.

Hierin heb ik Angela ervaren als een discrete en professionele loopbaancoach die mede door haar ervaring de juiste vragen weet te stellen. 

Lisa (33)
Teamcoach in de zorg

Bij Angela een loopbaantraject gevolgd waarbij ik met behulp van haar prettige en deskundige begeleiding ontdekt hebt waar ik echt blij van word. Los van verwachtingen en overtuigingen die ik gedurende mijn loopbaan mezelf heb opgelegd. Ergens goed in zijn wil nog niet zeggen dat ik er blij van word. Beraden op wat je wel wilt doen en wat je vooral wilt laten gaf veel inzicht.

Angela geeft de ruimte en tijd om zelf tot deze waardevolle inzichten te komen en weet de juiste balans te vinden door enerzijds duwtjes in de juiste richting te geven en anderzijds afremmen waar nodig. Altijd met een luisterend oor.