Concrete antwoorden op loopbaanvragen

ZZP roadshow Boxmeer 5 november

Ben jij zelfstandige en woon jij in de regio Boxmeer? Wil jij je horizon verbreden en jouw lokale netwerk vergroten? Kan jouw onderneming wel een boost gebruiken? Dan mag je niet ontbreken op een van de interactieve zzp ROADSHOW avonden in jouw regio! De zzp ROADSHOW is een event vóór en dóór zzp’ers uit Noordoost-Brabant. De avond staat in het teken van; het vergroten van je ondernemersvaardigheden, beter in je kracht komen als ondernemer en netwerken.

Op elke avond is er ook een lokale bestuurder (wethouder) aanwezig die zijn of haar visie op ondernemen en zzp-schap geeft. Daarna kun je in gesprek gaan en de wethouder het hemd van het lijf vragen.

Deze gratis events vinden plaats op toffe locaties bij jou in de buurt, op plekken waar zzp’ers werken en elkaar inspireren. Doe mee aan de kennistafels en ga ‘business speeddaten’ met je collega-zzp’ers. Ik ben een van de collega-ondernemers die je met raad en daad bij staat. Laat je inspireren door een motivator die speciaal op die avond een energizer geeft.

Delen mag: