Concrete antwoorden op loopbaanvragen

Subsidies voor in- en uitstroom personeel

Ik ben ruim 7 jaar zelfstandig loopbaanadviseur en coach, maar ben ook met elf collega’s aangesloten bij de Loopbaan AdviesGroep omdat we samen ruim 200 jaar ervaring hebben en een landelijke uitstraling.

Mijn opdrachtgevers zijn hoofdzakelijk aannemersbedrijven, wegenbouwbedrijven en woningbouw corporaties. Ook ben ik aangesloten bij de Noloc, dat is de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals waar zo’n 2500 leden bij zijn aangesloten. En, ik sta geregistreerd bij het BKA want dat maakt mij een gekwalificeerde beroepskeuze- en loopbaanadviseur. Belangrijk voor mijn klanten dat ze weten, dat ik voldoe aan de hoge eisen qua opleiding en vakbekwaamheid.

Veel werkgevers zijn nog niet op de hoogte van de subsidies die de overheid verstrekt op het gebied van  in-, door – en uitstroom van personeel. Daar kunnen we uiteraard ook bij helpen. Werkgevers die op dit moment nadenken over outplacement, assessments of overige zaken, doen er goed aan om contact met me op te nemen om vrijblijvend een advies afspraak te maken.

Delen mag:

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.