Concrete antwoorden op loopbaanvragen

Netwerk

Samen met 10 oud-collega’s vorm ik samen de LoopbaanAdviesGroep. Een ervaren en bevlogen groep mensen met hetzelfde DNA. Kennisuitwisseling en collegiale ondersteuning staan centraal. Hierdoor kan ik bij grotere opdrachten of specifieke vakkennis een beroep doen op collega’s.

Sinds de start van mijn eigen bedrijf ben ik als associé verbonden aan Matchcare. Voor Matchcare ben ik onder andere de vaste adviseur bij BrabantZorg. Ik voer zowel korte als intensievere loopbaantrajecten uit, verzorg van-werk-naar-werk trajecten en geef workshops zoals “Bewust aan de slag met je loopbaan” en “Solliciteren”. Ik ben ook een gecertificeerd TalentOntwikkelscan Coach

Voor Pontes coach ik high-potentials in de industrie en bouw in hun persoonlijke ontwikkeling. Met gebruikmaking van de werkondernemerschapstest begeleid ik de young professionals, waaronder veel expats, in hun eerste fase van hun loopbaan.

Als lid van de coachpool van de provincie Noord-Brabant kunnen medewerkers met al hun (loopbaan)coachingsvragen bij mij terecht.