Concrete antwoorden op loopbaanvragen

Ontwikkeladvies 45+

Je bent een ervaren geroutineerd medewerker. De werkgever weet niet beter dan dat jij altijd goed je werk doet. Je hebt managers en collega’s zien komen en gaan en het bedrijf zien veranderen. Elke maand krijg je keurig je salaris. Eigenlijk heb je niets te klagen.
Maar… Ben je wel gelukkig?

Zit er nog wel uitdaging in je werk? Heb je plezier? Is de werkdruk nog wel vol te houden? Sta je open voor veranderingen na alle snel opvolgende ontwikkelingen in de afgelopen jaren?

Wat heb je nodig om ook de komende jaren goed te blijven functioneren?
Het kan geen kwaad jouw situatie eens onder de loep te nemen. Samen met jou onderzoek ik de mogelijkheden die bij jou passen. Dat kan zijn bij de huidige maar eventueel ook bij een andere werkgever. Het resultaat wordt opgesteld een persoonlijk ontwikkelplan waar je direct mee aan de slag kunt.

Neem de regie terug over je eigen loopbaan met een gratis ontwikkeladvies.
Hervind je passie en zorg dat je op een prettige manier je pensioen haalt. Ben je 45 jaar of ouder en 12 uur per week werkzaam in loondienst of als ZZP’er dan kun je kosteloos gebruik maken van het ontwikkeladvies. Je kunt op eigen initiatief gebruik maken van de regeling. Zonder dat je leidinggevende of werkgever hiervan op de hoogte is.

Wat moet je doen om hiervoor in aanmerking te komen?

Neem contact met me op. Ik zorg voor de aanvraag van de subsidie. Hier geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt.

3. Brochure Ontwikkeladvies Werkenden januari 2019